Kaartverkoop Leuterconcours 2019

Zaterdag 26 januari vindt het jaarlijks Leuterconcours weer plaats in de Concertzaal van Theaters Tilburg.

Zin in een avondje lachen? Kaarten zijn verkrijgbaar via:
https://webshop.kruikenstad.nl/product/leuterconcours/

 

 

Persbericht k.v. De Fènpruuvers en Carnavalsstichting Tilburg: het Leuterconcours!

Dat wordt weer lachen!

 

K.V. De Fènpruuvers organiseert dit jaar (onder licentie van Carnavalsstichting Tilburg) voor de 45e keer het Leuterconcours van Kruikenstad waarbij gestreden wordt om de titel:

Opperleuterèr van Kruikenstad 2019

De voorselectie voor het Leuterconcours vindt plaats op zaterdag 29 december in Boulevard Café, Noordstraat 51 Tilburg, aanvang 20.00 uur. Van de deelnemers aan de voorselectie gaan maximaal 7 deelnemers door naar hèt tonpraot-evenement van het jaar.

Het Leuterconcours 2019 vindt plaats op 26 januari 2019 in de Concertzaal van Theaters Tilburg.

 

Het belooft weer een geweldig Leuterconcours te worden! Zin om een avond lekker te lachen? Kom dan op zaterdag 26 januari 2019 naar de Concertzaal!

 

Deelnemen? Meldt je aan via leuteren@fenpruuvers.nl vóór 1 december 2018.

Voor vragen over het Leuterconcours kunt u terecht op leuteren@fenpruuvers.nl

 

Heeft u vragen over deelnemen aan het Leuterconcours kunt u bellen met Harrie de Jong 013 5360976.

 

˟Let op: reserveren of bestellen van kaarten via dit e-mailadres is niet mogelijk.

Leuterconcours 2018 Update

LEUTERCONCOURS 2018 KRUIKENSTAD

K.V. de Fènpruuvers organiseert onder licentie van Carnavalsstichting Tilburg heeft 44e leuterconcours waar deelnemers strijden om de titel

OPPERLEUTERÈR VAN KRUIKENSTAD 2018

Dit evenement vindt plaats op 13 januari 2018 in de Concertzaal van Theaters Tilburg.

Voorselectie
Om aan deze wedstrijd deel te kunnen nemen moeten kandidaten zich plaatsen via de voorselectie. Deze wordt gehouden op zaterdag 16 december 2017 in Boulevard Café, Noordstraat 51 te Tilburg. Aanvang 20.00 uur, entree gratis.
Een deskundige vakjury zal de tonpraters beoordelen. De deelnemers dienen een minimum aantal punten te behalen en de 8 besten, die de norm halen gaan door naar de Concertzaal.
Leuterèrs die willen deelnemen aan de voorselectie dienen zich uiterlijk 5 december 2017 bij aan te melden via leuteren@fenpruuvers.nl of telefonisch bij Harrie de Jong (0135360976).
Ze ontvangen een reglement en op 11 december 2017 is de loting voor de volgorde van optreden tijdens de voorselectie in café Boulevard.
Het belooft weer een geweldig Leuterconcours te worden! Zin in om lekker te lachen? Kom dan op zaterdag 13 januari 2018 naar de Concertzaal!

Kaartverkoop
Kaarten voor het Leuterconcours op 13 januari 2018 in de Concertzaal van Theaters Tilburg kunt u kopen voorafgaand aan de voorselectie op zaterdag 16 december 2017 tussen 19.00 en 20.00, of op zondag 17 december tussen 19.00 en 20.00 in Boulevard Café, Noordstraat 51 te Tilburg. De kaarten kosten € 12,00 en moeten contant betaald worden.
Daarnaast zijn de kaarten digitaal verkrijgbaar via www.kruikenstadkaarten.nl

Voor vragen over het Leuterconcours kunt u mailen naar leuteren@fenpruuvers.nl. Let op reserveren van kaarten via dit mailadres is niet mogelijk.

Leuterconcours 2018

Zet alvast in uw agenda: Leuterconcours op 13 januari 2018 in Concertzaal Theaters Tilburg

Dat wordt weer lachen!

 

K.V. De Fènpruuvers organiseert dit jaar (onder licentie van Carnavalsstichting Tilburg) voor de 44e keer het Leuterconcours van Kruikenstad waarbij gestreden wordt om de titel:

Opperleuterèr van Kruikenstad 2018

De voorselectie voor het Leuterconcours vindt plaats op zaterdag 16 december 2017 in Boulevard Café, Noordstraat 51, Tilburg, aanvang 20.00 uur. Van de deelnemers aan de voorselectie gaan de beste deelnemers door naar hèt tonpraot-evenement van het jaar.

Het Leuterconcours 2018 vindt plaats op 13 januari 2018 in de Concertzaal van Theaters Tilburg.

Het belooft weer een geweldig Leuterconcours te worden! Zin om een avond lekker te lachen? Kom dan op zaterdag 13 januari 2018 naar de Concertzaal!

 

Meer informatie volgt onder andere op onze website www.fenpruuvers.nl. Voor vragen over het Leuterconcours kunt u terecht op leuteren@fenpruuvers.nl.˟

˟Let op: reserveren of bestellen van kaarten via dit e-mailadres is niet mogelijk.

Uitslag Vurleuteren

Met trots kunnen wij u mededelen, dat alle 7 deelnemers die afgelopen zaterdag hebben deelgenomen aan het Vurleuteren, zich geplaatst hebben voor de grote finale op 21 januari in MIDI Tilburg. Zij zullen gaan strijden om de titel ‘Opperleuterèr van Kruikenstad’. Ook dit jaar is er weer een matinee- en een avondvoorstelling.

Kaarten voor deze 2 evenementen zijn te koop via www.kruikenstadkaarten.nl

Wij wensen de deelnemers veel succes met de laatste voorbereidingen!

Joppe de Bres, Lion Spijkers, Ludo van Vliet

joppe-de-bres-3 lion-spijkers-4 ludo-van-vliet-8

Patrick Schijvens, Paul Timmermans, Arthur van der Kwartel

patrick-schijvens-3 paul-timmermans-3 arthur-v-d-kwartel-3

Bart Ketelaars

bart-ketelaars

 

Kaartverkoop Leuterconcours Matinee Voorstelling

Kaarten voor de Matinee voorstelling van het Leuterconcours worden aanstaande zaterdag vanaf 12.30 ook bij MIDI Tilburg aan de deur verkocht.

Aanvang voorstelling 13.30 uur!

 

De laatste kaarten voor de avondvoorstelling kunt u nog steeds bestellen via: www.kruikenstadkaarten.nl

Wees er snel bij, want de avond is bijna uitverkocht!

Leuterconcours logo CST

Finalisten Leuterconcours 9 januari

Zaterdag 19 december heeft in Café de Fijnproever de voorselectie voor het 42e Leuterconcours plaats gevonden. De finalisten die op 9 januari in MIDI Tilburg staan zijn (in willekeurige volgorde):

Toon van Erp, Joppe de Bres, Christel van den Dungen, Jan Voogt, Paul Timmermans en Arthur van der Kwartel.

Wij wensen hen veel succes met de laatste voorbereidingen!

Toon van Erp Joppe de Bres Christel v.d. Dungen

Jan Voogt Paul Timmermans Arhur v.d. Kwartel

 

Kaartverkoop Leuterconcours

Leuterconcours logo CST

Kaarten voor de twee voorstellingen kunt u kopen op 20 december aanstaande, tussen 19.30 en 21.00 uur in café de Fijnproever, Bredaseweg 84 in Tilburg.

Kaarten voor de avondvoorstelling kosten € 11,00 per stuk en voor de matineevoorstelling € 7,50.

Kaarten voor de avondvoorsteling kunt u maximaal 10 per persoon kopen. Reserveren van plaatsen en kaarten is niet mogelijk, betaling van kaarten alleen contant.

Vanaf 21 december zullen de kaarten digitaal worden aangeboden via www.kruikenstadkaarten.nl. Per kaart komt hier 1 euro administratiekosten bij.

Vragen over het Leuterconcours kunt u stellen via leuteren@fenpruuvers.nl. Reserveren of bestellen via dit mailadres is niet mogelijk.

Het entreebewijs voor de matineevoorstelling geldt als entreebewijs voor de prijsuitreiking na afloop van de avondvoorstelling.

 

Zin in een avondje lachen? Kom dan op 9 januari naar MIDI Tilburg!

Opperleuterèr van Kruikenstad

DSC_0441

k.v. de Fènpruuvers organiseert dit jaar (onder licentie van Carnavalsstichting Tilburg) voor de 42e keer het leuterconcours van Kruikenstad waarbij gestreden wordt om de titel

Opperleuterèr van Kruikenstad.

voorselectie 19 december 2015 café de Fijnproever

leuterconcours 9 januari 2016 Midi Tilburg, Heuvel Tilburg

De voorselectie voor deze wedstrijd vindt plaats op zaterdag 19 december 2015 in café de Fijnproever, Bredaseweg 84, Tilburg, aanvang 20.00 uur.

Van de deelnemers aan de voorselectie mogen er maximaal 8 door naar de Midi Tilburg waar op zaterdag 9 januari 2016 het Leuterconcours zal worden gehouden met een middag- en avondvoorstelling.

We hopen daar op een geweldig leuterconcours en wensen iedereen veel succes met de voorbereidingen. Voor nadere inlichtingen en aanmelding kunt U terecht bij onderstaand adres.

Het aanmelden kan tot en met 5 december 2015. De loting voor de voorselectie vindt plaats op maandag 14 december 2015. Tijd en plaats worden in een later stadium aan de deelnemers nog bekend gemaakt.
Informatie over kaartverkoop zullen wij zo spoedig mogelijk verstrekken via www.fenpruuvers.nl en www.kruikenstad.nl. Vragen over het leuterconcours kunt u stellen via leuteren@fenpruuvers.nl. Let wel: reserveren van kaarten is niet mogelijk.

Harrie de Jong 013 5360976

Leuterconcours logo CST

Kaartverkoop leuteren 3 januari

artur v.d. kwartel bart ketelaars christel v.d. dungen joppe de bres lion spijkers ludo van vliet marina bekkers toon van erplogoMottoCST2015

Op 17 januari aanstaande vindt het 41ste Leuterconcours plaats in MIDI Tilburg. Er is een middag- en een avondvoorstelling, telkens met alle acht geselecteerde deelnemers.

Kaartverkoop voor beide voorstellingen is komende zaterdag, 3 januari, van 19.00 tot 21.00 uur in café de Fijnproever, Bredaseweg 84, Tilburg.

Wil je lachen op 17 januari? Kom dan 3 januari kaartjes kopen om erbij te kunnen zijn!