De FP neemt je mee op reis

Op zaterdag 15 november 2014 is het weer zover. Wij gaan ons als Vur & Nao bekend maken en starten hiermee ons carnavalsseizoen.

Wij willen dit samen met jullie vieren en wel door een reis rond de wereld in 1 avond te maken. Het wordt een multiculturele avond, maar hebben daar wel jullie medewerking bij nodig. Om zoveel mogelijk vertegenwoordiging uit diverse landen in huis te hebben, nodigen we jullie uit om in diverse klederdracht aanwezig te zijn. Wij horen wel graag welke landen er worden vertegenwoordigd, zodat we een reisschema kunnen maken en onze reisleider er zich op voor kan bereiden waar we heen gaan. Ook zullen we passende muziek bij het land zoeken om de sfeer compleet te maken. Heb je zelf een passend nummer, geef deze dan ook mee door.

Laat ons weten welk land je vertegenwoordigd op http://www.facebook.com/vur.nao, via de mail: vurennao@gmail.com of via het bestuur.

Iedereen is deze avond van harte welkom in café de Fijnproever vanaf 21.00 uur.

We hopen deze avond vele landen te gaan zien! Tot 15 november.

Groetjes,

Vur & Nao

vurnao