Blèrconcours 2015: 4 Daoge Bombezjoere

20150110_BlerConcours_Corne_Hannink_Fotografie_0673

YES YES YES YES !!!! We did it!

Samen met CVC De Snuupkes en Bekèk ’t is, werd afgelopen zaterdag tijdens het Blèrconcours in de 013 de titel voor het beste carnavalslied van Kruikenstad in de wacht gesleept.

 

Na weken repeteren, oefenen en knutselen was het op 10 januari zo ver. ’s Middags soundcheck, daarna gezamenlijk een hapje eten en met een goed gevoel terug naar de 013. De muziek liep lekker, de tekst bleef lekker hangen en we hadden er allemaal zin in. De loting van de blokken, onduidelijkheid over wanneer we het podium op moesten en ineens was het zo ver. De zaal deed lekker mee en met een goed gevoel het podium weer af. Maar…zoals al verschillende jaren was gebleken, wil een goed gevoel niet alles zeggen, dus het bleef spannend!

Met de prijsuitreiking: gelukkig, geen laatste, ?? geen vierde…derde dan misschien. Ah, dan zullen we wel tweede zijn geworden want het nummer van Kaai Gaaaf was ook wel erg leuk. Maar nee hoor, gewoon eerste! Wat een feest! En dat feestje is samen met de Snuupkes, onder wakend oog van het mooie beeld, nog tot in de late uurtjes doorgegaan in ons thuishonk De Fijnproever. En hoe gaaf was het om meteen zondag tijdens het Waogeslouwe de Hoogheid met ONS nummer binnen te horen komen!

 

Bedankt Snuupkes voor de ontzettend leuke samenwerking, we zullen m tijdens de carnaval vast nog wel een aantal keren ten gehore gaan brengen!

Bedankt Pieter de Kok, voor wederom het schrijven van een schoon stukske muziek!

Bedankt alle zangers en muzikanten voor jullie inzet!

 

Hier het linkje voor het stukje van het Brabants dagblad:

Foto’s zijn uiteraard weer terug te vinden in het fotoalbum.