Leuterconcours 21 januari MIDI Tilburg

Persbericht k.v. De Fènpruuvers en Carnavalsstichting Tilburg: het Leuterconcours!

K.V. De Fènpruuvers organiseert dit jaar (onder licentie van Carnavalsstichting Tilburg) voor de 43e keer het Leuterconcours van Kruikenstad waarbij gestreden wordt om de titel:

Opperleuterèr van Kruikenstad 2017

De voorselectie voor het leuterconcours vindt plaats op zaterdag 17 december 2016 in café De Fijnproever, Bredaseweg 84, Tilburg, aanvang 20.00 uur. Van de deelnemers aan de voorselectie mogen maximaal 8 deelnemers door naar het Leuterconcours.

Het tonpraot-evenement van het jaar vindt plaats op 21 januari 2017 in MIDI Tilburg op de Heuvel in Tilburg. Ook dit jaar zijn er twee momenten waarop genoten kan worden van de beste tonpraoters van Tilburg.De matineevoorstelling begint om 14.00 uur en een kaartje kost € 8,50 per persoon. De avondvoorstelling begint om 20.00 uur en al voor € 12,00 euro koopt u een entreekaart.

Toeschouwers die bij de matineevoorstelling zijn geweest, kunnen ’s avonds na 23.30 uur op vertoon van hun toegangsbewijs de prijsuitreiking in MIDI Tilburg bijwonen.

De jurering gebeurt zowel tijdens het matinee als de avondvoorstelling. De uitslag van beide voorstellingen samen bepaalt de uitslag van de publieksprijs en wie Opperleuterèr van Kruikenstad 2017 wordt.

Na de avondvoorstelling zal de Prins van Kruikenstad de prijzen uitreiken. Na afloop van de prijsuitreiking gaat het feest nog een aantal uren door.

Het belooft weer een geweldig Leuterconcours te worden! Zin in om lekker te lachen? Kom dan op zaterdag 21 januari ’s middags of ’s avonds naar MIDI Tilburg !

Kaartverkoop

Kaarten voor de twee voorstellingen zijn te koop op zondag 18 december 2016, tussen 19.30 en 21.00 uur in café de Fijnproever, Bredaseweg 84 in Tilburg. Kaarten voor de avondvoorstelling kosten € 12,00 per stuk en voor de matineevoorstelling € 8,50. Kaarten voor de avondvoorstelling worden per maximaal 10 stuks per persoon verkocht. Reserveren van plaatsen en kaarten is niet mogelijk, betaling van kaarten alleen contant.

Na deze voorverkoop zullen de kaarten voor de avond alleen digitaal worden aangeboden via www.kruikenstadkaarten.nl. Het entreebewijs voor de (matinee-)voorstelling geldt tevens als entreebewijs voor de prijsuitreiking na afloop van de avondvoorstelling. Kaarten voor het matinee zijn zolang de voorraad strekt digitaal verkrijgbaar, maar kunnen tijdens openingstijden ook worden gekocht bij café De Fijnproever.

Bent u rolstoelgebonden dan bent u tijdens het matinee van harte welkom. Neem in dat geval wel even contact met ons op.

Voor vragen over het Leuterconcours kunt u terecht op leuteren@fenpruuvers.nl Let op: reserveren of bestellen van kaarten via dit mail adres is niet mogelijk.