Renesse – Festival aan Zee

Wat in 2008 ooit eens begonnen is met ‘we zullen wel eens kijken wat het is’, is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie waar iedereen met veel plezier naar uitkijkt en terugblikt. Alweer voor de vijfde keer heeft Bekèk ’t Is deelgenomen aan het kapellenfestival in Renesse, Festival aan Zee. Waar Caramba al een paar keer de Tilburgse eer mee hoog heeft gehouden, was het dit jaar de beurt aan Kaaaj Gaaf. Ook de trouwe supportersgroep wordt bijna groter dan de band zelf en heel Renesse kan bij Viva al uit volle borst meezingen: ….en Jan die haalt het bier!

Om dit jaar eens een iets andere invulling te geven aan de vrijdag dan alleen maar op het terras hangen, is de activiteit ‘Knallen met Ballen’ in het leven geroepen, ofwel een sportief en vooral fanatiek potje midgetgolf, waar Marijn er met de eerste prijs vandoor ging. Na ’s avonds in het dorp genoten te hebben van een overheerlijke BBQ mochten we rond half 11 het plein op zijn kop zetten.

Zaterdag en zondag ook heerlijk gespeeld, spontaan optreden in de strandtent, geweldig weer, weinig geslapen, genoeg gedronken, overheerlijke eieren, veel enthousiaste toehoorders, kledingruil…?, inhoud klarinetniekoffer bekeken en aangevuld en nog even 20-minuten opgetreden met onze vrienden van de KoekerkCity Partyband!

Was weer een TOPweekend en voor diegene die volgend jaar mee willen: 5-7 september 2014! Zet m vast in de agenda.

 P1030774

Met het fotoalbum is een begin gemaakt, maar heb je zelf nog leuke foto’s van het festival: mail ze naar redactie@fenpruuvers.nl