Dit jaar viert K.V. de Fènpruuvers haar 55-jarig jubileum.

Dit jaar viert K.V. de Fènpruuvers haar 55-jarig jubileum. Dat doen we met één jaar uitstel, maar we vieren wat we vieren kunnen! 

In het weekend van 11 en 12 februari toveren we onze residentie ’t Elfde gebod zowel buiten als binnen om tot een rood-geel-groene feestoase en bieden we jullie gedurende twee dagen een prachtig carnavalsfeest. 


Op zaterdagavond 11 februari starten we om 20:00 uur met een keur aan kapellen en artiesten, waaronder Gullie, De Gierboys, Alaafterparty en Johnny Purple. Dat het dak eraf gaat is wel zeker! 
We zien elkaar weer op zondagmiddag vanaf 14:00 uur met een ietwat rustiger feestje, maar zeker niet minder gezellig! Onder het genot van de LP’s van De Nostalgieten kunnen we nogmaals proosten op ons jubileum. Tevens bieden we op deze middag onze bevriende verenigingen en anderen een moment om ons te feliciteren en samen het glas te heffen. 

We zien jullie graag op 11 en 12 februari 2023!”

Delen:

Laatste nieuws

Ludo van Vliet Opperleuterèr 2023

Op zaterdag 21 januari 2023 vond in de Concertzaal van Schouwburg en Concertzaal Tilburg het 47ste Leuterconcours plaats. Wat hebben we gelachen! Patrick Schijvens, Ludo

Onze Steunpilaren!

T’is feest bij K.V. de Fènpruuvers en daarom vieren we dat op 11 en 12 februari met een feestweekend in en om ’t Elfde Gebod.