Een nieuwe site, klaar voor de toekomst.

Een vereniging die 55 jaar bestaat heeft nogal wat beeldmateriaal en een enorm archief opgebouwd. Dat staat op verschillende harde schijven en oude foto’s liggen nog in schoenendozen op zolders. Bij vorige jubilea werd steeds een jubileumboek, CD-Rom of DVD gemaakt met allerlei interessant materiaal uit onze historie. Beelddragers om uit te delen zijn iets van het verleden. Daarom deze kleurrijke site vol met foto’s, informatie, nieuwsberichten en geinige wetenswaardigheden.

Deze site, gelanceerd op de start van ons jubileumjaar, moet tot in lengte van dagen een naslagwerk worden voor alles wat Fènpruuvers is. Moet het worden, want hij is nog niet compleet. Daar hebben we een heel (jubileum)jaar de tijd voor. Vandaag, 27 oktober 2022, openen we de site. Maar we beloven dat we er een jaar lang hard aan blijven werken.

Even een korte uitleg:

Bovenin de balk staan kopjes van onderwerpen die de Fènpruuvers het meest definiëren. Vur en Noa, optocht, leuteren en muziek. Wil je meer weten over de historie van onze vereniging, neem daar dan vooral een kijkje. Daarnaast hebben we ook nog de kopjes ‘home’, ‘agenda’,  ‘nieuws’, ‘foto’s’ en ‘contact’. Deze spreken natuurlijk redelijk voor zich. Het kopje ‘nieuws’ willen we er wel even uit lichten. Daar zal wekelijks een verhaal, nieuwsbericht, leuk weetje, een filmpje, een kleine quiz en nog veel meer geplaats worden. Heb je nou goede ideeën voor een leuk item, neem dan vooral contact op met de redactie via: 55jaor@fenpruuvers.nl

Delen:

Laatste nieuws

Ludo van Vliet Opperleuterèr 2023

Op zaterdag 21 januari 2023 vond in de Concertzaal van Schouwburg en Concertzaal Tilburg het 47ste Leuterconcours plaats. Wat hebben we gelachen! Patrick Schijvens, Ludo

Onze Steunpilaren!

T’is feest bij K.V. de Fènpruuvers en daarom vieren we dat op 11 en 12 februari met een feestweekend in en om ’t Elfde Gebod.