Onze Steunpilaren!

T’is feest bij K.V. de Fènpruuvers en daarom vieren we dat op 11 en 12 februari met een feestweekend in en om ’t Elfde Gebod. Ook organiseren we dit jaar eindelijk het Leuterconcours weer na drie jaar. Maar als vereniging kunnen we dat niet alleen. Beide zijn grote evenementen waarvoor we hulp krijgen van diverse bedrijven. In kennis, materiaal of keiharde pecunia.

We zijn deze bedrijven erg dankbaar en willen ze hierbij graag aan jullie voorstellen.

Als eerste Ragesquid, onze hoofdsponsor:

Een Tilburgse computerspelontwikkelaar of Gamestudio. Met spellen als ‘Action Henk’ en ‘Descenders’ timmeren zij in gameland aan de weg.

Bierbrouwerij Breda

Een onafhankelijke brouwerij waar een van onze leden als brouwmeester de scepter zwaait. De brouwerij heeft geen eigen merken maar richt zich volledig op het brouwen voor derden. Je levert je receptuur aan en zij leveren een kant- en klaar product bij je af.

Café ’t Elfde Gebod

Café ’t Elfde Gebod onderscheid zich al 35 jaar met het serveren van prima kwaliteit eten voor een zeer mooie prijs. Ook voor een borrel binnen, op het terras of in de zaal boven kun je terecht. Een mooie selectie bieren maakt ’t Elfde Gebod compleet als (eet)café!

Dutsch Workwear

Dutsch Workwear is al jaren trouwe sponsor van de Fènpruuvers. Dutsch is gespecialiseerd in gepersonaliseerde bedrijfskleding, werkschoenen en safety wear. Je kunt als bedrijf je eigen kleding van begin tot eind laten maken en produceren. Ook voor carnavalsemblemen en –kleding kun je terecht.

Panhuijsen verpakkingen

Dé verpakkingsmateriaal groothandel uit Tilburg. Zij leveren zowel machines, verpakkingsmaterialen zelf, alsook advies op het gehele terrein van verpakkingen.


Circufert

Het bedrijf van een van onze leden. Volgens hemzelf verreweg de leukste sponsor.

Q-Promotions

Tot slot Q-Promotions, het bekende Tilburgse bedrijf dat overtuigt met kwaliteitsdrukwerk en hoogwaardige signing op maat voor een prima prijs. Van papieren drukwerk als flyers en vistekaartjes tot levensgrote banners.

Delen:

Laatste nieuws

Ludo van Vliet Opperleuterèr 2023

Op zaterdag 21 januari 2023 vond in de Concertzaal van Schouwburg en Concertzaal Tilburg het 47ste Leuterconcours plaats. Wat hebben we gelachen! Patrick Schijvens, Ludo

Wie jarig is trakteert!

Tijdens ons 55 jarig jubileumfeest op 11 en 12 februari trakteren we jullie op optredens van paar geweldige artiesten! Met op zaterdag vanaf 20.00 uur