BLÈRCONCOURS / ZUMME ZINGE?!

De Fènpruuvers hebben vanaf het begin mee gedaan aan het jaarlijkse Blèrconcours wat later Zumme Zinge?! ging heten. Ook weer vanuit de insteek om zo veel mogelijk mee te doen aan het openbare carnaval in Kruikenstad. In 1980 werd het Blèrconcours gewonnen met het nummer ‘Willem d’n Twidde’, Over onze plaatselijke voetbaltrots en de Prins van dat jaar. 

In 2015 werd er door de Fènpruuvers en Bekèkt’is, samen met CV de Snuupkes, gewonnen met het nummer ‘Vier daoge Bombezjoere’, uiteraard verwijst de titel naar het motto stadsmotto van dat jaar: We gòn wir Bombezjoere.

Je zou kunnen denken dat bij zo veel deelnames twee keer winnen maar een schrale oogst is,  maar meedoen was echter altijd belangrijker dan winnen. Plezier maken heeft altijd voorop gestaan. Al het andere is mooi meegenomen 😉

Delen:

Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

Laatste nieuws

Leuterconcours: dat wordt weer lachen!

K.V. De Fènpruuvers organiseert dit jaar (onder licentie van Carnavalsstichting Tilburg) voor de 47e keer het Leuterconcours van Kruikenstad waarbij gestreden wordt om de titel:

Save the date!

Wij vieren dit jaar ons jubileum! Op Elf-elf hebben we voor het eerst deze flyer verspreid. We vinden het leuk als er zo veel mogelijk